Refleksionsrapport

1+2

Jeg syntes at det var overvejende positivt at blive coached. Jeg var glad for at jeg havde en at trække på, når jeg blev i tvivl og det var i højere grad rart at føle at man ikke stod alene med sine dilemmaer. Vi sad i samme rum da vi skrev vores artikler, hvilket var en kæmpe motivations faktor.

3

Da Kristian omskrev min artikel, gjorde han den mere struktureret og overskuelig at læse igennem. Det var en kæmpe hjælp for mig, da jeg generelt har meget svært ved at skabe mig et overblik,når jeg skal skrive en artikel. Det blev meget tydeligt, hvad det var, som jeg kunne have gjort bedre, men også hvad det var som fungerede.

4

Jeg tænkte over, hvordan jeg ville portrættere de kvinder, som jeg skulle fotografere. Ofte når man dyrker yoga, kan man se lidt fjollet ud(i mangel af bedre ord) og jeg var opmærksom, på at jeg ikke havde lyst til at latterliggøre dem.
5+6
Til næste gang har jeg lært at jeg skal strukturere min tid ordentligt. Jeg skal også lade være med at sige til de personer, jeg fotograferer at det kommer til at tage fem minutter, når det i virkeligheden tager tyve minutter. Det stresser mere mig, end nogen anden og ødelægger min koncentration og mit fokus. Udover det er min strukturering af tid og min måde at komponere en artikel på, noget jeg skal fokusere mere på.
Jeg brugte meget tid på at tale med yoga instruktøren – også om emner ,der ikke var relevant for artiklen. Det skabte tillid mellem os, hvilket resulterede i at hun ombestemt sig og gik med til at lade sig interviewe. Jeg var diskret i min tilstedeværelse under yoga timerne og opførte mig som gæst, hvilket var det rette at gøre, eftersom de folk der kommer på skolen, kommer der for at få ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *